NOD32/ESET

ESET Smart Security - Antivirus, Firewall, Forældrekontrol og Tyveribeskyttelse

ESET Smart Security tilføjer en firewall og antispam-teknologi til ESET NOD32 Antivirus og beskytter derved din familie mod internettrusler og blokerer for irriterende junkmail. ESET Smart Security omfatter en firewall, der er nemmere at bruge, og har smartere antispam til Outlook, Outlook Express, Thunderbird og andre populære e-mail-klienter. Hjemmebrugere - Ikke til servere.

Dit bedste forsvar mod cyberkriminalitet!

Vi forhandler ESET (NOD32)

Virusprogram som har modtaget flere

Udmærkelser verden over


 i mange år

Download HER

Antivirus + Antispyware + Firewall + Antispam +Forældrekontrol

Microsoft Windows 10/ 8 / 7 /

Antivirus + Antispyware + Firewall + Antispam

ESET Smart Security er den mest effektive beskyttelse, du kan bruge til at bekæmpe vore dages enorme mængder internet- og e-mail-trusler. Programmet kombinerer ESET's prisvindende proaktive NOD32 antivirus- og antispywarebeskyttelse med en stærk men brugervenlig firewall og robust antispam-teknologi.

Ved at bruge vores avancerede ThreatSense-teknologi beskytter ESET Smart Security dig proaktivt mod nye angreb i de første kritiske timer, når andre leverandørers produkter ikke engang er opmærksomme på, at der er et angreb. ESET Smart Security sporer og deaktiverer såvel kendte som ukendte vira, trojanske heste, orme, adware, spyware, rootkits og andre internettrusler.

ESET Smart Security er også hurtigere end nogen anden internetsikkerhedsprogrampakke - så hurtig, at du ikke engang opdager, at det kører. Det er nemt at bruge og let at optimere til dine særlige behov.

ESET Smart Security er sikkerhed, du kan stole på - hver eneste time døgnet rundt.

Primære fordele

Beskyttelse mod det ukendte - Vores prisvindende ThreatSense-teknologi anvender flere lag af trusselsregistrering for at give den bedst mulige beskyttelse mod angreb. Og ThreatSense er smart - det genererer ikke bare færre irriterende falske positivalarmer end noget andet produkt, der bruger heuristik, men finder også malware, som andre antivirusprodukter overser.

Bygget til hastighed - ESET Smart Security er lynende hurtigt - så hurtigt, at du ikke engang opdager, at det er der. Selv disk-intensive handlinger som f.eks. at udføre en "fuldstændig diskscanning" kører problemfrit i baggrunden, mens du arbejder.

Belaster ikke dit system - ESET Smart Security er hurtigt og effektivt og bruger kun ca. 48 MB hukommelse, hvilket er en brøkdel af, hvad andre produkter bruger. Fordi det er hurtigt og ikke belaster dit system, kan en opgradering af din eksisterende internetsikkerhed til ESET Smart Security næsten virke som at få en ny computer. Og laptop-brugere kan glæde sig over den nye automatiske energibesparende tilstand.

Brugervenlig - Lige fra dets kompakte og intuitive brugerflade til dets minimale brug af advarsler, den selvlærende firewall og andre nye funktioner er ESET Smart Security nemmere at bruge end nogensinde før.

Nordic Software Distribution © 2000 • Privacy Policy • Terms of Use